V-Sporthorses

Contacteer ons

Spitfire V

Vice Champion BWP Stallion selection 2021

Contacteer ons

V-sporthorses

Riding, training, trading & breeding stable 

Welkom op de website van V-Sporthorses.

Opgericht in 2012, te Loenhout – België door Gitta Maerten en Gert Vermeiren met als doel het opleiden en verkopen van springpaarden.Onze ambitie is om onze huidige fokkerij uit te bouwen en goede jonge paarden te scouten. Door onze nauwe samenwerking met de Oostenrijkse internationale ruiter Gerfried Puck hebben onze paarden de kans door te groeien tot het hoogste niveau. We hebben ook een selecte groep kwalitatieve hengsten beschikbaar die we verder opleiden tot grand prix paarden. Door de successen van de laatste jaren hebben verschillende buitenlandse klanten hun weg gevonden naar onze stal.

De focus ligt vooral op springpaarden, maar ook verschillende hunters en equitation paarden hebben via V-sporthorses  de juiste klant gevonden. Onze accommodatie beschikt over alle faciliteiten die een moderne sportstal nodig heeft om onze jonge springpaarden voor te bereiden op een sportieve carrière.

 

Laatste nieuws

2 op 3  voor Equitron Naxcel V nakomeling V D’emma!

2 op 3 voor Equitron Naxcel V nakomeling V D’emma!

Tijdens de selectiewedstrijden voor jumping Mechelen wist V D’emma 2 van de 3 wedstrijden op haar naam te schrijven bij de 2 jarige merries.